STARTUP LAB

Na twee jaar succes is het Startup-gebied, een belangrijke ontmoeting van de beste jonge ondernemers, investeerders en mentoren van België, nu geëvolueerd om het Startup Lab te worden. 150 startups actief in de digitale sector worden verwelkomd op woensdag 16 en donderdag 17 oktober. Blijf lezen, vul zo snel mogelijk de 3-stappen registratieprocedure in en neem deel aan deze fantastische bijeenkomst!

WAAROM MOET U DIT JAAR DEELNEMEN?

Misschien omdat u wilt deelnemen aan het grootste ondernemersevenement van België? Of misschien omdat u op de beurs een bureau wilt hebben om u diensten aan te bieden en investeerders, toekomstige collega's en klanten te ontmoeten?

NETWORKING

Uw startup geniet gedurende twee dagen van een opmerkelijk zicht in het midden van de beurs (ongeveer 8000 m²). Op 16 en 17 oktober ontmoet je het Belgische startup-ecosysteem en krijg je toegang tot de experts van de beurzen Digital First en Smart Company.

ZICHTBAARHEID & CONFERENTIES

Ons magazine Inside Digimedia, dat tijdens het evenement aan alle deelnemers wordt uitgereikt, bevat een korte beschrijving van elke startup. Bovendien krijgt u de kans om conferenties en workshops bij te wonen, gegeven door onze partners, gewijd aan startend ondernemerschap.  

PITCH 

Heb je een fantastisch idee en ben je bereid meer geld in te zamelen voor je startup? Je zult in staat zijn om voor investeerders te staan of te oefenen als je je nog niet klaar voelt. 

STARTUP LAB AWARDS 

De startups die voor de beurs zijn geselecteerd, worden automatisch genomineerd voor de Startup Lab Awards: een ceremonie die plaatsvindt in het midden van de tentoonstelling. Het juryteam neemt alle inzendingen door. Meer informatie over die prijzen volgt binnenkort.  

Startup Lab  

Please note that a selection procedure will be conducted based on the specific criteria you will provide (amount you raised so far, the number of people in your team, and the year of foundation) and that Only 150 startups will be welcomed! Candidates will be informed of the outcome of their application within 10 days. A 250 euro (excluding VAT) fee will be charged to cover your participation if you are selected.  

Startups 2019

Verschillende Startups registreren zich tegenwoordig. Jij ook, nietwaar?.