2 Days
200 Exhibitors
7000 Visitors
f

Exposanten

Smart Company is het enige nationale ondernemerschapsevenement waar jaarlijks duizenden professionals samenkomen. Door de combinatie van workshops, advies, demonstraties en expertise is Smart Company de ideale beurs om op maat gemaakte services en oplossingen voor de toekomst aan te bieden aan ondernemers.

Smart Company is:

  • Meer dan 200 exposanten & startups;
  • 2 beurshallen vol leveranciers van services en advies om te ondernemen, te creëren en te groeien, uw activiteiten te digitaliseren evenals om op de hoogte te blijven van digitale transformatie dankzij de Digital First-beurs, die gezamenlijk georganiseerd wordt;
  • Een tweedaags programma op maat gemaakt met meer dan 150 inspirerende conferenties en workshops;
  • Een beurs waar de ondernemer alles onder één dak terugvindt.

 

f
f

Een brede waaier exposanten

In voorgaande jaren waren 88% van de exposanten aanwezig om hun producten en diensten voor te stellen aan hun doelgroep van zaakvoerders en ondernemers. Vervolgens, nam 70% deel aan de show om hun bekendheid te vergroten. Ook ging 63% van de exposanten er naartoe om leads te genereren. Bedrijven die graag komen om te netwerken, zullen er eveneens hun baat bij vinden.

Een kwalitatief publiek
Een professioneel publiek is ons doel. Een onderzoek door HEC Consulting geeft aan dat 84% van de exposanten het publiek als professioneel beoordeelt. Ten minste 72% is tevreden over de kwaliteit en het aantal bezoekers.

 

a

200 Speakers

a

150 conferences

a

200 Exhibitors

a

8000M2

MAIN SPONSORS